CANDYWAX HAIR REMOVAL

 
Date posted 2017-10-30
Details ๐Ÿ˜“Tak selesa dengan bulu yang dah panjang tu,ย  ngilu lak asenya kalau pakai pisau pencukur....lepas cukur merengse je kulit tuu..
ย ย ย ย ย ย  ๐Ÿ˜‰haa....#CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuriย  kan ada....nak cabut bulu apa, kat mana bahagian pun boleh, mudah, cepat dah selamat tau....bukan untuk perempuan jee...lelaki pun boleh sangat lee.๐Ÿ‘

๐Ÿ’ชMencabut Bulu Hingga Ke Akar โ—โ—yeahh.....

๐Ÿ‘‰Kelebihan Candywax:
๐Ÿ˜ mencabut bulu dari akar
๐ŸŒธ kulit akan menjadi lebih lembut dan gebu kerana tiada akar bulu dlm kulit
๐Ÿ˜ฑ kulit menjadi makin cerah kerana Candywax bantu tanggalkan kulit mati dan daki
๐Ÿ˜ bulu akan ambil masa 30 hari untuk tumbuh
๐Ÿ’ bulu yg tumbuh lebih halus kerana daripada akar yg baru
๐Ÿฏ Sebalang tahan lebih 6 bulan (450grm wax)
๐Ÿ€ 100% bahan organik yg dibuat dari Gula, madu, chamomile, air mawar dan lemon
๐ŸŒ boleh pakai seluruh badan (muka, lengan, kami, private part, badan)
๐Ÿ‘๐Ÿป tiada effect merbahaya

#CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri

๐Ÿ’ฅHarga
๐Ÿ’ฆRM35 (SM) / RM40 (SS) FREE POS

๐Ÿ”ถ1 bekas 450gram , tahan sehingga 9 bulan ...wowwww ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

-- - -- - - - - -- -- - - --- - --- - - -
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601121134359
fb.me/hursiah

Phone 01121134359
Website fb.me/hursiah
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Featured Ads

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2017. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com