Penyelesaian Buat Mereka Yang Gagal Berniaga

 
Date posted 2013-06-13
Details Adakah anda yakin dengan teknik serta strategi pemasaran anda melalui medium social
Facebook adalah benar-benar berkesan?

Adakah anda sudah berhabis beratus ringgit sebulan untuk menampung kos pengiklanan?

Adakah anda mempunyai facebook fanpage yang ramai, tetapi
jualan anda masih merosot saban hari?

Adakah anda sudah letih dengan teknik promosi pengiklanan yang
tidak membuahkan hasil?

Adakah anda tidak lalu untuk membuat pengiklanan berbayar seperti
fb ads?

Adakah anda sanggup melihat pesaing anda mengatasi anda?

Dan yang paling penting, Adakah anda mahu beriklan secara percuma
kepada lebih 5.2 juta pelawat unik setiap bulan? Pelawat unik bermaksud individu yang berbeza.

Jikalau anda katakan ya kepada kesemua persoalan di atas, teruskan bacaan anda.

Kerana sebentar lagi anda akan dihidangkan dengan e-book percuma
berkenaan teknik mudah bagaimana anda boleh tingkatkan jualan anda dengan pemasaran secara percuma sebentar sahaja lagi.

Kesemua teknik, rahsia, panduan dan juga strategi akan dibongkarkan
di dalam panduan percuma yang diberi nama:

E-book Percuma Buat Duit Dengan Mudah.my

Ia adalah sebuah ebook percuma dan terhad yang akan membongkarkan kepada anda dengan, sebuah Teknik Buat Duit Dengan Mudah.my walaupun tanpa menjual produk anda sendiri.

Bunyi macam pelik kan? Tiada unsur penipuan disini Tetapi itulah rahsia yang akan didedahkan sebentar sahaja lagi. Dan yang penting sekali ia adalah percuma. Ya! anda tidak silap membaca, ia sememangnya percuma khas untuk anda dalam masa yang amat terhad sahaja. Jadi teruskan bacaan anda sekarang...


Assalamualaikum wbt dan salam 1 dunia. Adakah anda tahu apa itu laman website mudah.my? Adakah anda rasa susah untuk meletakkan iklan anda di mudah.my? Anda fikir anda perlu bayar untuk beriklan disana? Anda memang silap besar... sebenarnya untuk meletakkan iklan anda di mudah.my adalah percuma sahaja. Apa! percuma? Adakah anda tidak percaya? teruskan bacaan anda lagi

kerana sebentar sahaja lagi anda akan didedahkan dengan laporan percuma bagaimana anda boleh mula untuk meletakkan iklan produk fizikal anda di mudah.my secara percuma. Ya segalanya percuma untuk anda. Tetapi awas, laporan percuma ini amat terhad dan khas untuk anda. Mengapa? Untuk menggelakkan persaingan di kalangan anda kelak.

Adakah anda pernah terlihat cover fanpage facebook pesaing anda biasa-biasa sahaja dan tidak menarik?
Pernahkah anda terfikir dari mana mereka mendapat trafik yang banyak?
Anda tahu bagaimana mereka boleh mendapat like yang banyak sedangkan cover fanpage facebook mereka kelihatan simple sahaja?

Ingat, design yang menarik dan hebat sekali pun belum tentu akan menghasilkan like yang banyak. Dan yang paling sedih sekali, belum tentu lagi jualan anda akan meningkat dengan cover yang cantik,menarik dan tertarik (macam kenal ayat ni)

Jadi apa jalan penyelesaian buat mereka yang mempunyai masalah di dalam perniagaan online iaitu di facebook terutamanya? Tidak lain tidak bukan ialah

Memperkenalkan laman website mudah.my. Mungkin ada di antara anda yang sudah mengetahuinya bukan? Jadi apa kaitan laman website mudah.my dengan perniagaan anda di facebook?

Baiklah, adakah anda tahu bagaimana mereka yang mempunyai cover fanpage facebook yang kurang menarik mendapat trafik yang tinggi? Trafik yang tinggi akan menghasilkan Like yang banyak di fanpage facebook anda.

Ia juga merupakan salah 1 daripada sumber trafik utama peniaga facebook yang berjaya. Tak lain tak bukan adalah di mudah.my. Jadi bagaimana laman website mudah.my dapat membantu meningkatkan trafik ke dalam fanpage facebook anda?

Tanpa melengahkan lagi masa anda, teruskan bacaan anda di sini:
Website http://ebook-percuma-mudah.blogspot.com/
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2018. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska