Cara Sebenar Membeli Hartanah Lelong Dan Teknik Menjana Keuntungan Menerusinya.
iklan percuma
Browse by categories . Internet Programs . Opportunities . Jobs . Service . Product . Automative . Real Estate . Miscellaneous .
 

motor RXZ utk dijual segera,murah


 

 
Date posted 2006-08-05
Details hai semua...ni bukanlah bisnes saya yer..tapi sekadar nak tolong member my hubby jer..
nak tolong iklankan utk member my hubby,dia nak jual motor RXZ dia...sebabnya dia dah malas nak naik motor tu,tak larat dah..
maklumlah dah umur awal 30..so dia pakai motor kapcai jer sekarang ni...

butiran motor:-
tahun 1997
keadaan motor baik ,takde apa2 kerosakan
plat motor WFU***
rega RM2900K(nego)
free eksiden
minat boleh call owner dia terus:017-6805016(halim)

NI KIRA SAPER CEPAT DIA DAPAT,CASH ONLY..HEHEH

p/s:nak tengok gambar motor boleh klik website saya tu yer..tq
E-mail alin6577@yahoo.com
Phone 012-9762351
Website http://liana65.fotopages.com/
Delete Ad  
Banner Ads

Featured Ads

Subject
T-shirt Muslimah Berjenama & Berkualiti
Kursus Fotografi Padat
Tips pengurusan wang percuma di Facebook
Domain name cuma RM35 setahun sahaja

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Domain name cuma RM35 setahun!

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2014 All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com